Hoe was uw ervaring met Glas MVH?

 

"Goede ervaring met Glas MVH, alles op tijd af en volgens de afspraak.

Zelfs ruime tijd na de verkoop kregen we goede medewerking ivm fiscale attesten en administratieve papieren voor de belastingaftrek."

Familie Richard
 

 

"De samenwerking verliep heel vlot, vakkundig en op de afgesproken datum! Plaatsing en afwerking is gewoon perfekt! Ik zal hem zeker aan iedereen aanraden!"

De Graef Maria

 

 

"Michel denkt mee met je en zoekt samen naar de beste oplossing voor jou als klant.Goede prijs-kwaliteitsverhouding, professioneel en goede afwerking!
Familie Loots

 

 

"Correcte service. Prima prijs/kwaliteit verhouding.

Uitvoering van de werken op korte termijn. Kortom een succes-ervaring."

Familie Kruijtzer

 

 

"We konden al ettelijke keren beroep doen op Michel. Was het nu om glas of deurplaat na inbraak te vervangen, gesneuvelde ramen in scoutslokaal kinderen vervangen. Vooral zijn raad en oplossingen kunnen ons bekoren."
Lauwers Stef

 

 

"Michel is een vakman met een erg goede service: wij hebben er onze glazen badkamerdeur besteld en die werd (in vgl. met conc. offertes, waar wachttijden van 10 wk geen uitzondering zijn) uiterst snel geplaatst.

Wij twijfelden dan ook niet om op Michel te vertrouwen om vliegenramen, vliegdeur en onze nieuwe aluminium voordeur bij hem te bestellen. Wij hebben Michel bij vrienden aangeraden, waar hij ook diverse glasprojecten tot tevredenheid heeft gerealiseerd.

Keep up the good work!"

Moors - De Gheselle

 

 

We waren bijzonder aangenaam verrast door de professionaliteit van Michel. Hij heeft een no-nonsense aanpak die we bijzonder apprecieerden. Hij is een man van zijn woord. De afwerking was uitmuntend! Erg hoge prijs-kwaliteitsverhouding. 

We zijn zo tevreden dat we hem aan iedereen aanraden die glas nodig heeft.

Familie Siera - Antwerpen


 

Michel Van Herck, glasspecialist

Glas Mvh is gespecialiseerd in alle glaswerken en alle glasherstellingen.

Zo zetten wij dubbel glas in bestaande ramen (met attest voor de belastingen).

Als zelfwerkend patroon met meer dan 25j ervaring profileren wij ons vooral in maatwerk.

Daarnaast bieden wij u een sterke service met onze spoedreparaties.

Wij richten ons zowel naar nieuwbouw als renovatie.

Glas Mvh vervaardigt daarnaast ook glazen deuren (met inox deurlijsten). Ramen en deuren in PVC en alu, diverse zandstraalmotieven, spiegels en gelaagd glas.

U bent hier: Referenties
© Copyright 2009 - Glas MVH